Karin tarinoita

24h

Siellä missä 

apua tarvitset!

Karin tarinoita

Kari J. Hartikainen Oy on sananmukaisesti täyden palvelun yritys, jossa työtä tehdään koko sydämellä. 

Tärkeintä on ihmisten auttaminen ja asiakkaan palveleminen, mikä selviää seuraavista tarinoista.


Pyydä Ite Hartikainen esiintymään juhliisi!

Kaikki renkas taivasta kohti

Pohjois-Suomessa ja varsinkin Lapissa liikkuu paljon ulkomaalaisia, jotka tarvitsevat silloin tällöin hinausapua. Lumiset tiet ja liukkaat kelit voivat aiheuttaa matkalaisille ikäviä yllätyksiä. Yhtenä talvena jostain kaukaisesta idästä kotoisin oleva ulkomaalainen mies soitti ja pyysi hinaamaan auton pois penkasta, mihin se oli suistunut. Ennen kuin hinaus- auto ehti paikalle, asiakas soitti uudestaan ja kertoi saaneensa auton omin avuin pois lumihangesta.

Ei kulunut kuin pari tuntia niin samainen asiakas soitti taas ja aloitti huonolla suomenkielellä:

Ei voi olla totta! Me ollaan jossain metäsä, kauhia lumi. Kaikki renkas taivasta kohti

Perheelle kupillinen kuumaa lapin yössä

Erään kerran eteläsuomalainen perhe joutui keskellä yötä hätään, kun auton pakoputki meni poikki. Perheen isä soitti päivystysnumeroon ja pyysi apua sekä hinaukseen että korjaukseen. Keskellä yötä kaikki korjaamot olivat kiinni, joten Kari haki perheen autoineen, hitsasi pakoputken perheen odotellessa lämpimässä ja juoden talon tarjoamaa kahvia. Kun pakoputki oli korjattu, perhe lähti jatkamaan tyytyväisenä matkaansa kohti uusia seikkailuja.

Yllätysvieraat Keski-Euroopasta

Muistaapa Kari toisenkin tapauksen missä keskieurooppalainen perhe suistui lumiselta tieltä ja ajoi sananmukaisesti pellolle. Matka katkesi siihen, ja perheen isä soitti Hartikaisen apuun.

Matkailuauto vaurioitui pahoin eikä sitä voinut korjata Suomessa, vaan apua jouduttiin kutsumaan perheen kotimaasta. Tähän kului toista viikkoa, minkä ajan perhe asui Hartikaisen luona, saunoen heidän saunassaan.

Karin luona matkan pölyt poistuvat!

Vuoden 2012 heinäkuun alussa sattui tapaus, missä iäkkään pariskunnan matka katkesi yllättäen matkailuauton mentyä rikki kesken matkan. Auton korjaaminen kesti useamman päivän, eikä heillä ollut varaa mennä motelliin. Pariskunta pystytti teltan Karin lähelle, ja odotteli milloin auto saataisiin kuntoon. Toisena iltana Kari soitti pariskunnalle ja kutsui heidät luokseen kahville, missä kiitolliset asiakkaat pääsivät myös virkistävään suihkuun pesemään matkan pölyt pois iholtaan.

Joskus Karikin tarvitsee apua

Moottorisahaakin on tarvittu monta kertaa, kun on täytynyt ensin kaataa puita ja raivata metsää, jotta täysperävaunu on saatu pois metsiköstä. Muistaapa Kari tapauksen jossa rekka oli syöksynyt lumipenkkaan ja juuttunut kunnolla kiinni. Hän mahtui juuri ja juuri auton alle niin että pääsi tekemään työtään ja irrottamaan kardaani-akselia. Kun homma oli hoidettu, piti ahtaasta paikasta päästä poiskin, mutta se ei ollutkaan niin helppoa. Omin voimin en sieltä päässytkään, vaan poliisit tarttuivat häntä jaloista ja vetivät pois auton alta.

Hinauspalvelu auttaa tilanteessa kuin tilanteessa!

Yksi hauskimpia tilanteita oli kun yhtenä viikonloppuna keskiyön aikaan erään ravintolan kaljavaraston ovi meni lukkoon. Hätääntynyt ravintoloitsija ei saanut siihen aikaan apua mistään muualta, kunnes huomasi puhelinluettelon kannesta 24 h päivystävän hinausyrityksen numeron- ja soitti hädissään siihen. Avulias hinausmies tuli hetkessä paikalle ja porasi lukon auki. Ja kohta janoinen kansa hurrasi taas tyytyväisenä.

Elefanttien matkaa turvaamassa

Eräänä kesänä Kari sai erikoisen tilauksen hinaamaan sirkusautoa. Sirkus oli siirtymässä toiseen kaupunkiin, mutta elefanttien kuljetusvaunu oli mennyt rikki eikä päässyt lähtemään muun sirkuksen mukana. Suuret eläimet olivat jo vaunun kyydissä eikä niitä voinut enää siirtää mihinkään. Niinpä hinausmies Hartikainen ryömi sirkusauton alle kiinnittääkseen vaijerin vaunun akseliin, kun ylhäältä alkoi kuulua lorinaa. Elefantilla oli hätä eikä se tiennyt että joku tekee parhaillaan työtään


Tätä työtä ei tehdä kravatti kaulassa, paitsi joskus kun tulee niin kiire paikan päällä, ettei ehdi kuin vetää haalarit puvun päälle.

tilaa kari hartikainen esiintymään

Ite Hartikainenhan se!

Mieleen muistuu eräs pirteä rouva, joka hinauksen jälkeen kiitteli kovasti hyvästä palvelusta, mutta sanoi samaan hengenvetoon, kuinka häntä joskus ärsyttää se teidän johtaja, joka hymyilee leveästi joka puhelinluettelon kannessa.


Kari katsoi rouvaa silmiin ja hymyili taas:
Vai siltä se tuntuu. Entä näyttääkö tämä mies ollenkaan tutulta?

Rouva meni vähän hämilleen kunnes pärskähti hänkin nauramaan.
-Herrajestas, ite Hartikainenko se siinä!!

Jatkuvasta päivystämisestä huolimatta yrittäjän arki on antoisaa ja työtä tehdään koko sydämellä. Raskas työ vaatii sekä henkistä kanttia että hyvää fyysistä kuntoa, minkä takia niistä tulee pitää huolta säännöllisellä liikunnalla ja voimailulla.

Tilaa Kari esiintymään!

Vapaa-aikana Kari harrastaa mm. laulamista esiintyen erilaisissa tilaisuuksissa. Jos haluat hänet esiintymään yrityksesi tai jonkun muun yhteisön tilaisuuteen, soita puh. nroon 040-147 5717.

tilaa kari hartikainen esiintymään

Ota yhteyttä

 

Kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Soita heti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha