Hyvä tietää

24h

Siellä missä 

apua tarvitset!

Hyvä tietää vahingon sattuessa

Tiesitkö, että useimmat kasko- ja osakaskovakuutukset sisältävät autopalveluvakuutuksen? 

Tämä vakuutus korvaa ajoneuvosi hinauksen lähimmälle korjaamolle, kun matka on keskeytynyt kolarin, teknisen vian tai sairastapauksen takia. Liikennevahingossa liikennevakuutus korvaa syyttömän osapuolen hinauskulut.


Kolari- ja ulosajotilanteissa kannattaa aina tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön. Pystymme laskuttamaan kaikkia suomalaisia sekä joitakin ulkomaisia vakuutusyhtiöitä. Vakuutuskorvaus hinauksesta ei vaikuta ajoneuvon bonuksiin, eikä siitä vähennetä omavastuuta. Mikäli et tiedä, onko sinulla riittävä vakuutusturva, soita meille niin selvitämme asian puolestasi.

Toimintaohjeet vahingon varalle:

  1. Kolarin tai muun onnettomuuden sattuessa varmista oma ja muiden tiellä liikkujien turvallisuus viemällä varoituskolmio riittävän etäälle vahinkopaikasta.
  2. Onnettomuustilanteessa auta mahdollisia loukkaantuneita ja hälytä heille apua hätänumerosta 112.
  3. Soita hinausauton päivystysnumeroon 040 160 1616 (Oulu) tai 050 516 1616 (Rovaniemi), niin järjestämme sinulle välittömästi hinausapua. Ilmoita meille tarkka sijaintisi, autosi rekisterinumero ja puhelinnumerosi sekä mistä sinut tavoittaa tapahtumapaikalla.
  4. Mikäli tarvitset vahingoittuneen ajoneuvosi tilalle vuokra-auton, kerro siitä meille, niin järjestämme asian puolestasi ja tuomme sen samalla vahinkopaikalle niin, että pääset jatkamaan matkaasi mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

 

Kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Soita heti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha