Yritysinfo

24h

Siellä missä 

apua tarvitset!

Yritysinfo Hinaus Kari J. Hartikainen

Kari J. Hartikainen perusti ensimmäisen hinausalan yrityksensä vuonna 1984 Oulun seudulle, mistä hän myöhemmin myi oman osuutensa. 

Sittemmin hän on laajentanut yrityksensä hinaustoiminnan käsittämään koko Lapin alueen. Nykyään yrityksen keskuspaikkana on Oulu ja toiminta-alueena koko Pohjois-Suomi, Lappi, Pohjois-Pohjanmaa sekä osaksi Kainuu.


Hartikainen on toiminut täysipäiväisenä ja menestyksekkäänä yrittäjänä lähes 35 vuoden ajan. Hän on ollut alan aktiivinen tiennäyttäjä Pohjois-Suomessa ja opettanut kymmeniä työntekijöitä hinausalalle, joten palvelun tilaaja voi aina luottaa asiansa osaavaan henkilökuntaan.


Kari J. Hartikainen on omalla työllään vahvasti vaikuttanut myös siihen, että hinauspalvelujen laatu ja valmius hoitaa myös raskashinaukset koko Pohjois-Suomen ja Lapin alueella on merkittävästi parantunut viime vuosien aikana. Toiminta on alusta lähtien keskittynyt ammattimaisten palveluiden tuottamiseen sekä hinausalan kehittämiseen.

Hinaus on ollut ja on edelleen Karille elämäntyö

Se tarkoittaa täydellistä sitoutumista työn tekemiseen tunteja ja kilometrejä sen enempää laskematta. Tärkeää on myös jatkuva oppiminen ja kehittyminen työssä, mikä edellyttää alan seuraamista yli maan rajojen ja tietojen päivittämistä.


Kari J. Hartikainen Oy kuuluu Suomen Kuorma-autoliittoon ja on SKAL:n vastuullinen yrittäjä. Kaikissa hinausautoissamme on tiekuljetusvakuutus, joten voit luottaa siihen, että ajoneuvosi on koko ajan hyvissä ja luotettavissa käsissä.


Yrityksen toiminta on voimakkaassa kasvussa, ja monipuolinen kalusto mahdollistaa kaikkien ajoneuvojen hinauspalvelut mopoista yhdistelmäajoneuvoihin saakka.

Tilaa hinauspalvelu!

Ota yhteyttä


Kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.


Soita heti! 040 160 1616

Sähköpostitse
Tekstiviestitse