Hinauspalvelu 24 h Siellä missä  apua tarvitset!

Asiantunteva hinaus Oulun seudulla ja Kempeleessä

Hinaus Kari J. Hartikainen auttaa Sinua tien päälle jäädessäsi Pohjois-Suomen sekä Pohjois-Pohjanmaan alueella. Meiltä saat tarvitsemasi avun ripeästi tilanteessa kuin tilanteessa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Mihin aikaan tahansa!

Ammattitaitoinen ja nopea hinauspalvelu Oulun seudulla

Laajan toimialueemme ansiosta saat meiltä apua, olitpa pulassa missä tahansa. Päivystämme 24h vuorokaudessa, joka päivä. Toimialueeseemme Oulun seudulla kuuluvat Raahe, Kiiminki, Ii, Kempele, Liminka, Siikalatva, Kalajoki, Kuivaniemi, Tannila, Rantsila, Pulkkila, Pyhäjoki, Lumijoki, Revolahti, Tyrnävä, Paavola, Vihanti ja Muhos. Meille kannattaa siis aina soittaa, jos tarvitset hinausta Oulussa ja lähialueilla. Meiltä hoituu niin henkilöautojen kuin moottoripyörien hinaaminen. Saat kaiken tarvitsemasi avun, olipa kyse sitten moottoripyörän, mopoauton tai romuauton hinaamisesta.

Hinauksen lisäksi saat meiltä asiantuntevat tiepalvelut. Autamme auton käynnistämisessä, ovien avaamisessa sekä renkaan vaihdossa. Myös sijaisauto onnistuu kauttamme vaivattomasti. Kysy lisää myös työkoneiden kuljetuksesta, sillä sekin onnistuu meidän kauttamme.

Yrityksemme toimii tiiviissä yhteistyössä vakuutusyhtiöiden sekä alueemme autokorjaamojen ja autoliikkeiden kanssa.

Turvallista ja luotettavaa palvelua vuosien kokemuksella

Hinaus Kari J. Hartikainen palvelee vankalla ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Mikään ajoneuvo ei ole meille liian pieni. Olemme yksityinen ja paikallinen palveluntarjoaja. Saamme autosi liikkeelle tilanteessa kuin tilanteessa - sen takaa niin monipuolinen ja vahva kalustomme kuin kokenut kuljettajakin. Ota yhteyttä meihin, jos tarvitset hinausapua Oulun seudulla, Raahessa, Kiimingissä, Iissä, Kempeleessä, Limingassa, Siikalatvassa, Kalajoella tai Pohjois-Suomen alueella.

Ota yhteyttä

 

Kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Soita heti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha