Hinauspalvelu 24 h Siellä missä  apua tarvitset!

Ammattitaitoista hinausta Oulussa

24 h hinauspäivystys palvelee Oulussaja muualla Pohjois-Suomessa. Tarjoamme ammattitaitoista tiepalvelua kaikille
teille.

Simahtiko auto kalastusreissulla Oulujoella? Katosivatko auton avaimet Nallikarin rantahiekkaan lomailun lomassa? Hätä saattaa iskeä rajustikin tällaisissa tilanteissa ja hiki pukata päälle, mutta voit rauhoittua, sillä Hinaus Kari J. Hartikainen – tuttavallisemmin Ite Hartikainen – tulee soitosta avuksi.

Pirauta meille numeroon 040 160 1616, jos hinaus Oulun alueella on tarpeen. Meillä on toimipiste Oulun lisäksi Muhoksella, josta palvelumme ulottuu laajasti koko Pohjois-Suomen alueelle. Missä siis oletkaan autosi kanssa jumissa pohjoisessa päin, muistat vain Hartikaisen, niin apu kyllä järjestyy niin pian kuin suinkin mahdollista.

Sekä henkilöauton että moottoripyörän onnistuu monipuolisen kalustomme ja ammattitaitomme voimin. Sillä ei ole merkitystä, vaikka olisi keskiyö, jouluaatto tai itsenäisyyspäivä, sillä me olemme valmiina palvelemaan ympäri vuorokauden ja vuoden.

 

Hinaamista, käynnistysapua, renkaanvaihtoa ja autonovien avausta

Niitä kaikkia teemme. Hinaamme autosi lähimpään korjaamoon ja tarvittaessa saat sijaisauton edullisesti alle, jotta et joudu odottelemaan matkan jatkumista. Mikäli auto romuttui kunnolla, eikä sitä voida korjata, hoidamme sen asianmukaiseen jatkokäsittelyyn yhteistyössä kanssamme toimivalle romuttamolle. 

 

Hinaamisten lisäksi annamme myös apuvirtaa, vaihdamme renkaan rikkoutuneen tilalle ja hoidamme autojen ojasta vedot. Ne kadonneet tai ajoneuvon sisälle jääneet auton avaimetkaan eivät ole ongelma, sillä auton oven avaus on mahdollista tehdä paikan päällä. Älä siis lähde rikkomaan ikkunaa sisälle päästäksesi, sillä meillä on ammattilaisen välineet ja kätevät konstit avata ovet autoa vahingoittamatta. 


Kaikki tie- ja hinauspalvelut tarjoamme vuosien kokemuksella! Ota yhteyttä akuutin tilanteen edessä tai kysäise etukäteen palveluistamme lisää. Ei niin kiireellisissä asioissa voit käyttää yhteydenottoon kätevää nettilomaketta, joka löytyy sivun lopusta.

 

Palvelemme seuraavilla paikkakunnilla

· Oulu
· Kiiminki
· Ylikiiminki
· Ii
· Kuivaniemi
· Tannila
· Kempele
· Liminka
· Rantsila
· Pulkkila
· Siikalatva
· Kalajoki
· Pyhäjoki
· Lumijoki
· Revolahti
· Tyrnävä
· Paavola
· Vihanti
· Raahe

 

Jasiellä missä apua tarvitset. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

 

Hartikaisen heppuihin voit aina luottaa!

35 toimintavuottamme osoittaa, että meihin luotetaan ja nojataan kiperinäkin hetkinä. Toimintamme perustuu aina asiakaslähtöiseen palveluun ja hyvän asiakaskokemuksen rakentamiseen. Vaikka takanamme on jo monen monta työvuotta, ahkeroimme edelleen hinaustehtävien parissa yhtä
suurella ilolla ja antaumuksella.

Soita hinaus Oulussa!

Soita hinaus Oulussa!

Ota yhteyttä

 

Kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Soita heti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha