Raskaan kaluston hinaus

Raskaan kaluston hinausautot molemmissa kaupungeissa, sekä Oulussa että Rovaniemellä.

Aukaisemme lukkoon menneet ovet myös kuorma-autoista ja työkoneista.

Jos johonkin tarvitaan vankkaa osaamista ja rautaista ammattitaitoa, se on raskaan kaluston hinaus. Ammattitaito korostuu raskaan liikenteen onnettomuuksissa, jotka ovat yleensä pitkäkestoisia ja aiheuttavat siten haittaa liikenteen sujumiselle sekä liikenneturvallisuudelle. Sekä raskashinaus että nostot onnistuvat ammattitaitoisilta kuljettajiltamme tilanteessa kuin tilanteessa, sillä koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti. Harjoitus pitää taidon yllä. Hankalissa ja vaativissa nostoissa apuna voidaan käyttää myös autonosturia.

Esim. jos turverekka, säiliöauto tai linja-auto suistuu tieltä ja mahdollisesti jopa kaatuu, pienikin arviointivirhe voi aiheuttaa suuren taloudellisen vahingon. Varsinkin kaatuneen rekan ja linja-auton nosto vaatii kokenutta ammattilaista.

Perinteisen raskashinauksen lisäksi Tykillä (Scania) on vedetty valtavia tehdassiiloja, polttoainesäiliöitä, asfalttikoneita ym. erikoisempia laitteita. Sitä ei välttämättä aina huomaakaan mitä hinausautolla voi tehdä ja mitä kaikkea taitava hinausmies osaa ja pystyy tekemään.

Vuosien varrella on ollut vaikeitakin tilanteita, joista kaikista on selvitty kunnialla. Yksikään tilaus ei ole jäänyt hoitamatta. Voisipa sanoa, että olen haastavien tilanteiden erikoismies – Kari sanoo itsestään ja naurahtaa. Mitä vaikeammalta tilanne ensisilmäykseltä näyttää, sitä enemmän innostun tehtävästä.

Aimo annos rohkeutta ja pelottomuutta täytyy hinausmiehellä myös olla, sillä muuten ei selviä kaikista eteen tulevista tilanteista. Työ on joskus vaarallistakin, siksi se vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.