Hinauspalvelu

24 h

Siellä missä 

apua tarvitset!

Raskaan kaluston hinaus

Raskaan kaluston hinausautot palvelevat ammattikuljettajia Oulun, Rovaniemen ja koko Pohjois-Suomen alueella.

Jäikö avaimet sisälle? Avaamme lukkoon menneet ovet myös linja-autoista, kuorma-autoista ja työkoneista. Toimimme kolmelta paikkakunnalta käsin: toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Muhoksella ja Rovaniemellä. Toimialueemme ulottuu myös Lappiin, Pohjois-Pohjanmaalle sekä osaksi Kainuun alueelle. 

 

Raskaan kaluston ja erilaisten työkoneiden matkan seisahtuminen ennen aikojaan tarkoittaa useasti välitöntä haittaa kuljetusyrityksen liiketoiminnalle. Siksi olemme me! Hinaus Kari J. Hartikainen saapuu paikalle nopeasti silloin, kun matka katkeaa tienposkeen. Olemme yksityinen, ketjuun kuulumaton hinuri.

Raskaan kaluston hinausauto

Meillä on nykyaikainen ja moneen tilanteeseen taipuva hinauskalusto. Raskaan kaluston hinausautolla voimme kuljettaa linja-autot ja muut suuret ajoneuvot helposti korjaukseen tai pois kolaripaikalta. Tarvittaessa voimme käyttää kalustoamme myös erilaisten suuren työkoneiden siirtämiseen työmaalta toiselle.


Perinteisen raskashinauksen lisäksi Tykillä (Scania) on vedetty valtavia tehdassiiloja, polttoainesäiliöitä, asfalttikoneita ym. erikoisempia laitteita. Sitä ei välttämättä aina huomaakaan, mitä hinausautolla voi tehdä ja mitä kaikkea taitava hinausmies osaa ja pystyy tekemään. Kysy siis myös työkonekuljetusta!

Vahvaa hinausalan erikoisosaamista

Hinaus Kari J. Hartikainen on kokenut konkari hinausalan töissä. Kaikenlaisia mutkia on tullut matkaan, mutta ei vielä sellaista tilannetta, jota tämä alansa ammattilainen ei olisi ratkaissut. Voit siis luottaa itsesi ja ajoneuvosi huolellisiin ja turvallisiin käsiin. Ammattitaitoinen hinauskuljettaja liikuttaa raskaankin kaluston kevyesti perille. Monipuolisen kalustomme avulla voimme hinata niin rekat, kuorma-autot, työkoneet, linja-autot kuin säiliöautotkin. Hinausautomme on varustettu vahvalla vinssillä ja kuljettaja vahvalla alan kokemuksella.


Vuosien varrella on ollut vaikeitakin tilanteita, joista kaikista on selvitty kunnialla. Yksikään tilaus ei ole jäänyt hoitamatta, kertoo itse yrittäjä Kari Hartikainen. Voisipa sanoa, että olen haastavien tilanteiden erikoismies, Kari sanoo itsestään ja naurahtaa.

Lue lisää monipuolisista hinauspalveluistamme.

Onnettomuusalueiden raivaus

Jos johonkin, niin raskaan kaluston hinaukseen tarvitaan vankkaa osaamista ja rautaista ammattitaitoa. Ammattitaito korostuu entisestään onnettomuuksissa, joihin liittyy myös raskasta kalustoa. Nämä onnettomuudet ovat yleensä pitkäkestoisia ja aiheuttavat haittaa liikenteen sujumiselle ja liikenneturvallisuudelle. Hoidamme ammattitaitoisesti sekä raskashinauksen että nostot, tilanteessa kuin tilanteessa. Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti raskaan kaluston hinauksiin ja suuronnettomuuksien raivaukseen. Harjoitus pitää taidon yllä. Hankalissa ja vaativissa nostoissa apuna voidaan käyttää myös autonosturia.


Erilaisten kuljetusautojen, kuten turverekan tai säiliöautojen, suistuminen tieltä sisältää aina riskin suuronnettomuuden syntymiseen. Mikäli onnettomuudessa ei olisi päässyt luontoon vaarallisia tai haitallisia aineita, on riski edelleen olemassa nostotyössä, joten pienikin arviointivirhe voi aiheuttaa suuren taloudellisen tai ympäristölle haitallisen vahingon. Varsinkin kaatuneen rekan ja linja-auton nosto vaatii kokenutta ammattilaista.


Aimo annos rohkeutta ja pelottomuutta täytyy hinausmiehellä myös olla, sillä muuten ei selviä kaikista eteen tulevista tilanteista. Työ on joskus vaarallistakin, siksi se vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta.

Raskaan kaluston hinaus Oulussa ja Rovaniemellä

Hinaus Kari J. Hartikainen palvelee laajasti koko Pohjois-Suomen alueella. Meiltä löytyvät linja-autojen ja muun raskaan kaluston hinaukseen soveltuvat autot pohjoisen suurimmista keskittymistä Oulusta ja Rovaniemeltä. Näin voimme palvella tiellä liikkujia niin nopeasti kuin Lapin leveysasteilla on mahdollista. Toimialueeseemme kuuluu myös koko Pohjois-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa sekä osaksi Kainuu. Lue lisää toimialueistamme.

Soita raskaan kaluston hinaus paikalle! Raskaan kaluston hinaus

Ota yhteyttä

 

Kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Soita heti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha