Palvelut

Laatu,nopeus, luotettavuus

Yrityksemme kunnia-asia on tuottaa laadukasta, nopeaa ja luotettavaa palvelua koko Pohjois-Suomen alueella. Hinausautot ovat hyvin huollettuja ja nykyaikaisia. Kunnollinen hinausauto ja taitava henkilökunta hoitavat kaikkien ajoneuvojen hinaukset ja ojasta vedot tehokkaasti ja luotettavasti. Auton voi vetää ojasta monella tavalla – me teemme sen niin, ettei ajoneuvoon tule enää lisää vaurioita.

Hinaustyö on nimenomaan palveluammatti, jossa olennaista on ihmisten auttaminen pois hankalista paikoista. Me olemme iloisia kun saamme auttaa Sinua. Vaikeissa tilanteissa on erityisen tärkeää saada apua mahdollisimman pian. Hoidamme myös autojen käynnistykset nopeasti ja turvallisesti.

Kaikkien ajoneuvojen hinaus

Mikään ajoneuvo ei ole meille liian suuri tai pieni. Hinaamme mopot, skootterit ja moottoripyörät, mopo-autot, henkilöautot, pakettiautot, matkailuautot, kuorma-autot, linja-autot ja täysperävaunut kaikki yhtä huolellisesti.

Lisäksi voimme hinata erikoisetkin ajoneuvot kuten aura-autot, tiekarhut, traktorit, mönkijät, moottorikelkat, sähkötrukit, pyöräalustaiset nostokorit, bobcatit, eläintenkuljetusvaunut ym. perille määränpäähän.

Lukkoon menneiden auton ovien avaus

Kari J. Hartikainen on aloittanut lukkoon menneiden auton ovienavaukset ensimmäisenä Pohjois-Suomessa. Auton ovien avaukset naarmuakaan jättämättä vaativat taitoa ja erikoisosaamista. Tilanteissa joissa auto on käynnissä, on nopeus ja taito valttia.

Ajoneuvon turvallinen säilytys

Yrityksellämme on myös mahdollisuus ottaa vaurioitunut ajoneuvo säilöön lukittuun halliin, missä se on turvassa sääolosuhteilta tai ilkivallalta. Lisäksi meillä on vartioitu ulkoalue, mihin suurempikin ajoneuvo mahtuu. Mikäli vahingoittunut ajoneuvo pitää siirtää esim. Etelä-Suomeen, voimme järjestää asian yhteistyökumppanimme kautta

Tallenna puhelimeen 040 160 1616, niin saat apua!