Hinauspalvelu

24 h

Siellä missä 

apua tarvitset!

Kattava tiepalvelu Oulussa

Tiepalvelu, joka auttaa yllättävissä tilanteissa matkan varrella. 

Hinaus Kari J. Hartikainen on hinausalan ammattilainen, joka palvelee Oulun, Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja osaksi Kainuun alueella. Tarjoamme tiepalvelua kattavasti koko Pohjois-Suomen alueella.

 

Auton hyytyminen tien varteen tulee aina yllättäen, pyrimme vastaamaan tähän harmiin saapumalla paikalle niin nopeasti kuin se suinkin on mahdollista. Tiepalvelun apu tarkoittaa usein apuvirran antamista tai rikkoutuneen renkaan vaihtamista uuteen. Tiepalvelua saatetaan tarvita joskus jo ennen, kuin matka edes voi alkaa. Jos syystä tai toisesta auton ovet eivät aukeakaan, tarvitaan osaamista auton ovien avaamiseen vahingoittamatta autoa. Jos auto ei starttaa ollenkaan, kaivataan puolestaan käynnistysapua.

Tarvitsetko hinausapua tai apukäynnistystä?

Hinaus Kari J. Hartikainen on palvellut teiden käyttäjiä onnistuneesti yli 38 vuotta. Voit siis olla varma, että löydämme ratkaisun pulmalliseen tilanteeseen. Tiepalvelun pyrkimyksenä on tarjota mahdollisuus matkan jatkumiseen mahdollisimman nopeasti ja niin, että matkanteko jatkuisi myös mahdollisimman turvallisesti. Hinaamme autosi lähimpään korjaamoon tai haluamaasi kohteeseen.

Tiepalveluihimme kuuluvat myös:

Kun matkaan tulee yllättäviä mutkia ota yhteyttä Hinaus Kari J. Hartikaiseen!

Lue lisää hinauspalvelustamme.

Ota yhteyttä

 

Kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Soita heti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha