Hinauspalvelu

24 h

Siellä missä 

apua tarvitset!

Moottoripyörän hinaus Oulussa ja muualla Pohjois-Suomessa

Moottoripyörän hinaus vaatii hinausalan erikoisammattitaitoa. 

Hinaus Kari J. Hartikainen on kokenut hinausalan toimija ja meiltä onnistuu kaikki hinaukset aina moottoripyöristä ja mopoautoista kuorma-autoihin ja työkoneisiin.

 

Moottoripyörä jätti tienposkeen, etkä tiedä mitä tehdä? Monesti ensimmäinen ajatus on soittaa paikalle kaveri peräkärryineen ja nostaa pyörä yhdessä tuumin lavalle mutta sen voi tehdä myös tehokkaammin ja paljon turvallisemmin. Se käy soittamalla paikalle Hinaus Kari J. Hartikainen. Meillä on monipuolinen kalusto, jonka avulla voimme joko vinssata pyörän hinausauton lavalle tai kiinnittää moottoripyörän turvallisesti hinausauton perään ja kuljettaa pyörän kotiisi tai lähimmälle korjaamolle.

Meillä on toimipisteet Oulussa ja Muhoksella, joten moottoripyörän hinaus onnistuu koko Lapin ja Pohjois-Suomen alueella. Palvelemme myös Pohjois-Pohjanmaalla sekä osaksi Kainuun alueella. 

Ota siis yhteyttä ja tilaa paikalle hinaus!

Mopoauton hinaus

Hinaus Kari J. Hartikainen on toiminut hinausalalla lähes 35 vuoden ajan ja kokemusta erilaisista hinaustöistä on kertynyt paljon.


Hinaus Kari J. Hartikainen tarjoaa suurta ammattitaitoa pienten ajoneuvojen hinaukseen. Turvallista matkaa! Muistithan muuten, että mopoautolla ei saa ajaa lainkaan moottoritiellä.


Ota yhteyttä

 

Kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Soita heti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha