Hinauspalvelu

24 h

Siellä missä 

apua tarvitset!

Henkilöauton hinaus Oulussa ja muualla Lapissa

Katkesiko matka ennen aikojaan? Kun rengas puhkeaa tai auto hyytyy, hädässä hinuri tunnetaan. Soita siis Hinaus Kari J. Hartikainen ja apu saapuu paikalle nopeasti.

Meillä on toimipisteet Oulussa ja Muhoksella. Tarjoamme siis tiepalvelua kattavasti koko Pohjois-Suomen alueella. Monipuolisen kalustomme ansiosta voimme hinata henkilö- ja pakettiautojen lisäksi myös mopoautoja.

 

Kari J. Hartikainen on auttanut niin yksityisautoilijoita kuin ammattikuljettajia tien päällä yli 38 vuoden ajan. Ajoneuvon matkan katkeaminen tulee aina yllättäen, vuosien ammattitaidon myötä voimme tarjota turvallista tiepalvelua, jossa huolehdimme auton lisäksi myös matkustajista.

Palvelua kaikille teillä liikkujille

Tiepalvelumme kattaa hinauksen lisäksi erilaiset aputoimenpiteet teiden varsilla. Tarvittaessa annamme apuvirtaa tien päällä. Vaihdamme myös uuden renkaan rikkoutuneen tilalle.


Tarjoamme nopeaa henkilöauton hinauspalvelua Pohjois-Suomessa, meillä on päivystys avoinna 24 h vuorokaudessa. Saat siis apua kaikkina vuorokauden tunteina siellä missä tarvitsetkin.

Soita henkilöauton hinaus!

Pakettiauton hinaukset 

Pakettiautojen hinauksen Oulussa, Rovaniemellä ja koko Pohjois-Suomessa hoitaa ammattitaidolla Hinaus Kari J. Hartikainen.


Kun eteen sattuu yllättävä mutka ja tarvitset hinausta tai ojasta ylös vetoa niin kutsu paikalle hinausauto. Tarjoamme monipuolista tiepalvelua ja ratkomme monenlaisia pulmia teiden varrella pohjoisessa Suomessa. Katosiko työpakun avaimet työmaalle? Ei hätää, saavumme paikalle avaamaan auton ovet, mikäli ne ovat syystä tai toisesta lukkiutuneet.


Auton nosto ojasta

Tiepalvelua autoille

Moneen taipuvan kalustomme ansiosta voimme tarjota apua kaikille teille! Asiakkaitamme ovat niin yksityiset autoilijat kuin autoa työvälineenäkin käyttävät. Hinaamme niin henkilöautot kuin pakettiautotkin tehokkaasti ja turvallisesti lähimmälle korjaamolle tai haluamaasi kohteeseen.


Pakettiauton hinauksessa tarvitaan hinausalan ammattitaitoa. Tarvittaessa annamme apuvirtaa ja vaihdamme rikkoutuneen renkaan.

Kun tarvitset hinausta tai tiepalvelua Pohjois-Suomen, Lapin, Oulun, Pohjois-Pohjanmaan tai Kainuun alueella, soita Hinaus Kari J. Hartikaiselle!

Ota yhteyttä

 

Kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Soita heti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha