Hinauspalvelu

24 h

Siellä missä 

apua tarvitset!

Hinauspalvelu Rovaniemellä, Lapissa ja Pohjois-Suomessa

Saat hinauspalvelun helposti, kun soitat Ite Hartikaiselle. Toimipisteemme sijaitsevat Rovaniemellä, Oulussa, Muhoksella ja Sodankylässä. Palvelemme Lapissa ja koko Pohjois-Suomessa.

Monipuolisella ja laadukkaalla hinauskalustollamme voimme hinata kaikenlaiset ajoneuvot: henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät, mopoautot sekä raskaan kaluston ajoneuvot. Toimimme kolmelta paikkakunnalta käsin: toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Muhoksella ja Rovaniemellä.

 

Hinaamme myös romuautot. Tiepalvelumme sisältää käynnistysavun, avainpalvelun ja renkaanvaihdon. Mikäli vakuutuksesi kattaa myös hinauksen, palvelu on sinulle maksuton. Saat kauttamme sijaisauton käyttöösi edullisesti. Teemme jatkuvaa yhteistyötä alueen autoliikkeiden, autovuokraamojen ja autokorjaamojen kanssa.

Hinauspalvelun tilaaminen

Tilaa hinauspalvelu soittamalla päivystysnumeroomme 040 160 1616. Kerro meille sijaintisi ja auton rekisteritunnus sekä kuvaile ongelma lyhyesti.


Avaamme myös lukkiutuneet auton ovet käden käänteessä, autoa vahingoittamatta. Vedämme autosi ylös ojasta, kun tielle sattuu yllättävä mutka ja vaihdamme rikkoutuneen renkaan tilalle uuden ja eheän. Jos tarvitset apuvirtaa käynnistykseen, soita meille! 


Ite Hartikainen on palvellut tienkäyttäjiä jo lähes 35 vuotta. Hinausauto saapuu paikalle mahdollisimman nopeasti kattavan toimintaverkoston ansiosta. Oletpa pulassa Rovaniemellä, Oulussa tai muualla Pohjois-Suomessa,  me autamme! Toimimme lisäksi Lapin, Oulun, Pohjois-Pohjanmaan sekä osaksi Kainuun alueella.

Tilaa hinauspalvelu paikalle!

040 160 1616 Oulu 050 516 1616 Rovaniemi

Ota yhteyttä

 

Kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Soita heti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse.
hCaptcha